Stan Lennard Kraai

                                      Geboren in Den Bosch op 22 mei 1998

                                          Begonnen met golfen op 8 jarige leeftijd op Prise d'Eau

                                          Momenteel dagelijks te vinden als Dutch Future op The Dutch

Over Stan

Het begin

Als acht jarig jongetje ben ik voor het eerst door mijn vader meegenomen naar de drivingrange van Prise D'eau te Tilburg. Al snel kreeg ik gevoel voor de sport en kwam ik steeds vaker terug. Vanaf mijn tiende heb ik alle selecties van de NGF doorlopen. In de afgelopen jaren heb ik veel toernooien gespeeld. Zo heb ik 7 EK's gespeeld, een WK en vele andere internationale top toernooien.

Vandaag

In 2021 en 2022 ben ik actief geweest op de Pro Golf Tour. Om mijzelf beter te kunnen ontwikkelen en meer wedstrijden te kunnen spelen op betere banen heb ik voor 2023 gekozen om de Nordic League te gaan spelen. Deze tour heeft ongeveer 25 wedstrijden op jaar basis en wordt met name gespeeld in Denemarken, Zweden, Finland en Noorwegen. Tot de aanvang van het seizoen ligt de focus op het verder ontwikkelen van mijn spel met mijn coachingteam.

Morgen

Mijn doel is om via de Nordic League en de Challenge Tour op de European Tour terecht te komen. Voor komend seizoen is het daarom belangrijk om in de top-5 van de Order of Merit van de Nordic League terecht te komen.

Om mijn doelen als professional waar te kunnen maken heb ik ook support nodig. Dit kan zijn in allerlei verschillende soorten en maten. Wil je hier meer over weten verwijs ik je graag naar mijn pagina contact!